Egy konkurencia oldalán olvastam, de fantasztikus lehetőség ausztriai munkákra!

Egy konkurencia oldalán olvastam, de fantasztikus lehetőség ausztriai munkákra!

Egy gasztroblog üzemeltetése nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan képzelik. Sajnos ez a műfaj is felhígult, ezért nagyon fontos, hogy ne üres semmitmondó tartalmat tálaljunk az olvasó elé. Fontos mindig követni az adott trendeket és kutatni mások oldalán is, mert sokszor nagyon jó inspiráció lehet, viszont figyeljünk, hogy ne lopjunk! Azt is jó, ha megjegyezzük, hogy akadnak nálunk stílusosabb írók, ezért ne versenyezni próbáljunk, hanem adjuk a saját világunk, de ahhoz pontos és hasznos információkat tűzzünk! Ha mindez meg van, biztos összeszedünk jó pár olvasót!

Amiről most igazán szeretnék írni, az az a meghökkentően fantasztikus állás lehetőség Ausztria és Dél-Tirol térségében! Ezt egy számomra kedves konkurencia oldalon olvastam, ahol arról írt, hogy szezon időben a szállodák és hotelek milyen szakácsokat keresnek. Jó, ha tudnak valami specialitást, mert az megkönnyíti a bejutási esélyüket és a fizetést is megnövelheti! A bejegyzésben említett egy közvetítő irodát, ahol nem csak szakácsként, de szobalányként, recepciósként, felszolgálóként, tehát minden olyan munkakörbe lehet jelentkezni, amit egy szállodának kell. Általában szezonokra keresik a munkaerőt, főleg a télire, mert a téli sport szerelmesei ilyenkor azokat a térségeket igen csak megrohamozzák.

Amit az iroda kínál, az a biztos álláslehetőség. Több ajánlat közül választhatja ki a munkakereső, hogy az ő számára melyik feltételek a legszimpatikusabbak. Ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy egy remek önéletrajzot hoznak össze és azt kiküldik több száz vendéglátóhelynek. Ezután már csak egy „munkahelyi” e-mial címre van szükség, ahol az ember böngészi majd a visszajelzéseket és választja ki a számára legmegfelelőbbet. Persze ezeknek is van feltétele. A legfontosabb, hogy a jelentkező beszéljen németül, legalább társalgási szinten. Ezt egy gyors telefonos interjúval tesztelik le, hogy később ne ez legyen a fennakadás oka bármiben. Ez az interjút, vagy inkább gyors tesztet egy nagyon kedves, türelmes és képzett telefonos koordinátorok végzik, akik ha kell, lelkesítenek, együtt éreznek vagy „fenékbe billentik” az embert, hogy térjen észhez! Ha minden sikeres és az ember már az utazás előtt áll, hogy induljon a frissen szerzett állásához, folyamatos kapcsolattartás van közte és az iroda közt, hogy a lehető legjobban menjen minden.

Természetesen ennek a szolgáltatásnak, is mint minden másiknak ára van, ami ilyen szolgáltatások mellet szerintem nagyon baráti. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni, aki elég elszánt és valóban kint akar dolgozni, hogy ez a cég a legjobbat fogja nyújtani az ember pénzéért!

Ha megunom a banánt itthon és már a blogolásban sem lelem öröm, valószínűleg én is kipróbálom ezt, csak addig valami alap német nyelvtudást kell felszednem.

Viszont, nagy örömmel tölt el, hogy vannak még olyan kis vállalkozások, amik nem az eberek kihasználására épít, hanem a közös együttműködésre, mert a két fél nem tud meglenni egymás nélkül!

Szóval, az ausztriai munkák már az orrunk előtt vannak!