Új táskában tudom hordani az ebédet

Új táskában tudom hordani az ebédet

Ezen a blogon elég sokszor van szó az ételek megfőzéséről, arról hogyan lehet azokat előkészíteni, mit hogyan érdemes sütni, és hasonlók. Egy gasztroblogot én is elsősorban azért nézek, hogy megtudjak új recepteket, és tippeket kapjak az ebédhez vagy vacsorához, és hogy mit főzhetnék, ha átjönnek a barátok, vagy más különlegesebb alkalmakkor.

Másik fontos téma az egészséges étkezés, és én is jobban szeretem az olyan recepteket, amik nemcsak finomak, hanem jót is tesznek neked, és akár a gyerekeknek is oda lehet őket adni. Én is általában olyan fogásokat főzök, amikben sok a tápanyag és nincs sok feldolgozott és mesterséges elem. De az sokszor a problémának csak az egyik fele, hogy valakinek van-e ideje meg lehetősége főzni. Sok olyan embert ismerek, aki szeret főzni és szokott is, de napi szinten nem eszi az általa elkészített ételt. Igazából én is hiába készítettem el a vacsorát vagy egy más fogást, volt sokszor olyan is, hogy nap közben, amikor mászkáltam a városban, akkor nem a saját főztömet ettem, hanem vettem valamit egy gyorsétteremben, és az volt az ebéd. Sokszor bűntudatom is van emiatt, hogy van egy gasztroblogom, ami az egészséges életmódot is hirdeti, de közben én nem mindig eszem jó és hasznos ételeket.

Ezért elhatároztam, hogy ezentúl törekszem arra, hogy akkor is a saját főztömet egyem, amikor megyek valahova, és nem vagyok otthon a nap nagy részében, és nem pizzát meg hamburgert meg kínait eszem, ami nem túl jó a szervezetemnek. De ehhez meg kellett találnom egy megfelelő táskát, amiben egy akkora doboz belefér, amiben általában az ebédet szoktam hordani. Ezért sem hordtam eddig ételt magammal, mert túl kicsi volt a táskám, és ha belerakom a dobozt, mellé már nem fér semmi.

Elkezdtem nézegetni, hogy hol találnék egy megfelelő táskát, és ráakadtam egy oldalra a Bagboxra. Ők kimondottan bőr táskákat árulnak, de ezen kívül is van még egy csomó féle termékük, például pénztárca, vagy bőrönd, iskola táska vagy laptophoz való táska, és sok más kiegészítő is. Ki is néztem magamnak a sok bőr táska közül egyet, amibe kényelmesen elférne az ételhordó doboz, és még mellette még más dolgok is.

De persze sosem lehet tudni, hogy mi hova fér be, akkor sem, ha az oldalon megadják a méreteket, de szerencsére a Bagbox egyszerűen kicseréli a terméket, ha valamiért mégse lett jó. Ha meg valaki 30. 000 ft fölött rendel, eljön ingyen egy futár, és nála lehet kicserélni a táskát. De ezen kívül is vannak a cégnek akciói, és van VIP programjuk is, amiben aki benne van, az értesítést kap az ajánlataikról.

Hamar ki is hozták a táskát, amit megrendeltem, és pont úgy nézett ki, mint a képen. A mérete is pont megfelelő volt, ki is próbáltam már a dobozt, és kényelmesen belefér. Így már tényleg mindenhová magammal vihetem az ebédet, és nem vagyok rászorulva a gyorskajákra. Így már nekem sem lesz bűntudatom, hogy nem jó példát mutatok azzal, hogy hiába írok a gasztronómiáról, én nem figyelek oda mindig az étkezésekre. Az új táskával már nem lesz akadálya, hogy betartsam ezt az elhatározást.